Google+ Resultater, billeder og et tropsledermøde

Banner

Resultater, billeder og et tropsledermøde

Hej Danmarks sejeste tropsledere 

Så er resultatlisten og billederne fra Stabspatruljeløbet endelig blevet klar, og jeg beklager forsinkelsen. Pointlisten finder I her og billederne kan I se ved at følge dette link.
https://picasaweb.google.com/Absalondivision/StabspatruljelBet2012

Til dem af jer der ikke var afsted, så kan I kigge forbi billedalbummet og se hvad I er gået glip af. Der blev kæmpet til det sidste, og jeg glæder mig til at se endnu flere af jer til næste år.

 Jeg har et par glemte sager liggende (et par røde og brune tørklæder og en kortlomme), så hvis det er noget I savner, sig endelig til.
Der er selvfølgelig også mange andre aktiviteter for vores tropsspejdere og både for at catche up og se fremad, så inviteres I alle sammen til et tropsledermøde den 4. marts kl. 19:00 hos mig på Kong Georgs Vej 68, 2 tv, 2000 Frb. Jeg sørger for kaffe og the og vil derfor gerne bede om en tilmelding eller et afbud senest den 1. marts. 

Hvis I ikke allerede har set det, så afholdes de forskellige grenes divisionsturneringer samme weekend, samme sted og med samme tema i år. Der er et fællesmøde den 23. februar, hvis man har lyst til at sidde med i planlægningsteamet.

 
Jeg glæder mig til at se jer!

Spejderhilsen

Helene

 
Del med vennerne