Google+ Absalon Divisions fælles lederhvervning

Banner

Absalon Divisions fælles lederhvervning

Det er et kendt faktum, at stort set alle grupper i divisionen mangler ledere. Fordi mange af jer, det forgangne år, har udtrykt ønske om støtte og hjælp til lederhvervningen, kommer her et nytænkende initiativ som vi håber at I vil tage godt imod og være en del af.

Konceptet er, at vi arrangerer en aften, hvor vi indbyder folk, der kunne være interesserede i at starte/genoptage spejder- og lederlivet, samt repræsentanter fra de grupper, der mangler ledere. For at få en hyggelig aften, vil vi kombinere ”spejder-speed-dating” mellem grupperne og aspiranterne med en afsluttende grill-hygge for alle.
For at tillokke så mange potentielle nye ledere som mulig til denne aften, har vi har udviklet kampagnemateriale i form af flyers. Der er blevet lavet 2 flyers - En målrettet folk, der aldrig har været spejdere og en målrettet tidligere/ny tilflyttede spejdere. Ideen er, at vi alle samarbejder om at få disse flyers ud og hænge over hele København på uddannelsessteder, idrætshaller med mere. Divisionsledelsen vil også sprede disse flyers til samtlige divisioner i landet bortset fra vores nabodivisioner.

Inden vi detailplanlægger aftenen, vil vi gerne have jeres tilkendegivelse, om I føler at der er behov for sådan et arrangement OG om I har tænkt jer at deltage. Planlagte dato er Torsdag den 6. Oktober kl 18.45 – 22.30 i Lersøparkspejdernes hytte, da der er mulighed for både at være inde og ude, samt hytten er let at komme til med det offentlige transport.

Vi vil vide hvad I syntes SENEST 25/6-2011 til christinaabsalondivision.dk
 
Del med vennerne