Google+ Brug dine lederevner

Banner

Brug dine lederevner

Vil du være med til at præge opstarten på en "ny spejdergruppe"?

Vil du være med til at udvikle dig selv og børnene i spejdergruppen? 

Det er aldrig for sent at starte til spejder.

Du vil som leder planlægge og afvikle aktiviteter, ture og weekender sammen med spejderne.

 

Du vil føle et godt kammeratskab sammen med de andre ledere, tage på kursus og få en brugbar lederuddannelse, lære nye færdigheder og få sjove spændende udfordringer. 

Vi vil fokusere på sjove og spændende aktiviteter, der lærer spejderne at tage ansvar, at samarbejde og være gode kammerater. V vil arbejde i teams (patruljer) og fordele rollerne i mellem os. En stor del af spejderarbejdet vil forgå udendørs. Friluftslivet er rammen for de fleste af vores aktiviteter og oplevelser. Det kan være at sejle i kano, bygge en vandrutsjebane, lære førstehjælp, sove i telt, sidde omkring lejrbålet eller natløb. Her forventer vi selvfølgelig du vil deltage aktivt og du vil opleve en stor del af medansvar og medbestemmelse. 

Vi skal starte gruppen op helt fra bunden af - næsten. Bl.a. skal vi finde ud af hvad gruppen skal hedde?

Der er ingen ledere og kun få Storspejdere. Vi vil gerne køre spejderarbejde for børn 6-8 år = Mikro, 8-10 år = Mini, 10-12 år = Junior og 12-15 år = Storspejder og det er til disse grene vi mangler dig som leder!

Vi har gode faciliteter, dejlig spejdergrund med to hytter på, en gammel og en ny. Det er lige ved siden af Valbyparken på Hammelstrupvej 37, 2450 København S.V.

Bestyrelsen er der og vi har en fornuftig økonomi til at starte op på.

Du vil således være med til at præge gruppen fra starten og dens nye traditioner. 

Vi starter op i januar 2010, med pr og agitation, så vi kan skaffe nogle spejdere, men vi har intro-møder og ledermøder før, så vi kan lære hinanden og kende samt planlægge spejderarbejdet.  

Hvem er vi?

Vi er to garvede spejderledere der har prøvet rigtig meget gennem vores lange spejdertid. Alt lige fra små  spejdere til voksne ledere, divisionschef og ledertræner, kursusledere, centerleder, chefer for store spejderarrangementer, og ja tilsammen vel omkring 60 års spejdererfaring.

Vi har nu valgt at prøve noget nyt, nemlig at starte en ny gruppe op. Vi går begge ind i arbejdet 100% og har valgt at være gruppeledere de første par år. 
 

Kontakt for yderligere info:

Gruppeledere

Palle Svensson på 40 57 63 86 - Pallesnabelabsalondivision.dk

Keld Andreassen på 50 92 76 89 - keldsnabelabsalondivision.dk

 

 
Del med vennerne