Google+ Spejderne i Haiti håber på internationale donationer

Banner

Spejderne i Haiti håber på internationale donationer

Scouts d'HaitiEfter det voldsomme jordskælv i Haiti, iværksætter WOSM nu en indsamling, for at hjælpe de 30.000 haitianske spejdere med at komme den hårdt ramte befolkning til undsætning.

 WOSM har sendt et budskab om fællesskab og medmenneskelighed til spejderne i Haiti, på trods af vanskelighederne med at komme i kontakt med dem for tiden. En specialist i frivillige organisationer fra de franske spejdere, er på stedet i Port-aux-Princes, for at støtte koordineringen af den internationale spejderhjælp.

 

Den sparsomme kontakt der indtil videre har været, har givet et temmeligt præcist billede af hvad de ramte familier har brug for af nødhjælp.

Faktisk  er de 30.000 Haitianske spejdere en vigtig forbindelse mellem nødhjælpsorganisationerne og lokalbefolkningen. Spejdernes indsats under orkanen i 2008, viste deres evne til at handle effektivt i forbindelse med oprydning og opdæmning af smittespredning, og også ved at tage hånd om børn, der var overladt til sig selv, samt ved at opbygge nødlejre.

Støt den internationale spejderhjælp!

Du kan støtte den internationale spejderhjælp på to måder:

En speciel konto er blevet oprettet af World Scout Bureau, som garanterer at brugen af disse donationer går til de haitianske spejdere, som indkøber nødrationer, hygiejneprodukter, medicin og nødhjælp. Det er for at nedbringe omkostningerne ved transport og lager. Hele operationen bliver hurtigere og sikrere.

Send din donation til: World Scout Bureau - Haïti Solidarity
UBS - CP 2600 - 1211 Geneva 2 - Switzerland
IBAN : CH980024024039633710T
SWIFT : UBSWCHZH80A

Eller du kan foretage en online-donation.

NB.: Det oprindelige link findes her: scout.org/solidarite-haiti

 
Del med vennerne