Super SeniorI superseniorklassen bygger man selv sin bil af rafter på Egemose Centret.
Holdene skal selv medbringe hjul med aksler, mens alt værktøj, snor, rafter, bolte osv. udleveres på centret.
Byggeriet foregår lørdag eftermiddag, og holdene kan så deltage i festaftenen bagefter med middag, underholdning, sang m.m. (tag også selv musikinstrumenter med).

Prisen for dette storslåede tilbud er kr. 400,- pr. hold.   Ved senere betaling end 4. maj 2020 er prisen kr. 500,-. 
(der udleveres kvittering for lejrpladslejen på de 250,- kr.) Husk også senest 22. maj 2020 at tilmelde jer til festmiddag lørdag og morgenmad søndag. Prisen her er kr. 85,- pr deltager.

Program:

Lørdag:
Fra kl. 13.00 - 17.00 skal I bygge jeres vogn.
Kl. 18.00 vil der være spisning og fest.
Kl. 24.00 Godnat. 

Søndag:
Vækning kl. 6.00 

Fra kl. 6.30 - 8.00 vil der være morgenmad.

Bemærk, at jeres sæbekassebil skal være på parkeringspladsen i Egemose Centret SENEST kl. 7.30, hvis vi skal transportere den til Farum Station. I skal selv sørge for jeres egen transport til Farum Station, hvor løbet starter kl. 10.00. Bus 334 kører fra Undinevej/Farumvej kl. 09.32 med ankomst på Farum St. kl. 9.44 (løbskontoret lukker kl. 9.45), så I har travlt, hvis I tager bussen.

Regler:

Sæbekassebilen laves udelukkende af rafter, som udleveres på Egemose Centret. Der kan lånes værktøj,og desuden udleveres snor, bolte, møtrikker og skiver. Hjul skal holdene dog selv medbringe. (Til hjul hører aksler, men ikke rammer, stativ eller lignende). Vognen skal samles med besnøringer.

Sæbekassebilens mål:
Bredde max. 1,5 m.
Længde max. 2,5 m.
Højde max. 2,0 m.

I har højst 3 timer til at bygge vognen, og det skal foregå mellem kl. 13.00 - 17.00 lørdagen før løbsdagen på Egemose Centret. Når sæbekassebilen er færdig inden for den tilladte tid, kontrolleres den af dommerne, og herefter må der ikke bygges mere på bilen. Hvis dette konstateres, vil holdet blive overført til den almindelige seniorklasse. Ellers er det de officielle løbsregler, der gælder.

Årets sponsor


 

Arrangører

 

Absalon Division - De blå spejdere i København Egemose Centret